DE VÂNZARE Vilă, Castara, Tobago, Trinidad and Tobago, Miss Mills Road, Englishman's Bay, Tobago

DE VÂNZARE - Cod. 28216

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 195.1 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

Sunset Valley Estate este una dintre proprietățile cele mai pitorești din Caraibe. Vila este așezată de-a lungul o creasta cu vedere spre pitoresc Bay englezesc, înconjurat de două acri de grădini amenajate și livezi. Punctele de vedere sunt pur și simplu de neuitat ... cristal albastru din Caraibe, în partea din față și luxuriante, verdeață profunde ale pădurii tropicale în partea din spate.

Sunset Valley este format din aproximativ 2100 mp. Ft. Spațiu în interior și alte 800 mp. Ft. Verandă acoperită pentru viață în aer liber. Vila principală are patru dormitoare. Două dintre dormitoare au ambele paturi duble și twin (cu baie proprie). Al treilea dormitor are doi gemeni și al patrulea dormitor (utilizat în prezent ca o cameră piscină / depozitare) are o mansardă frumos de dimensiuni. Vila oferă un plan deschis, bucătărie complet utilată și o cameră spațioasă mare cu TV prin satelit. Toate camerele se deschid spre imensul wrap-în jurul valorii de verandă și vederile sale minunate. Un patio mare cu plante minunate și flori înconjoară piscina. Există numeroase scaune, sezlonguri si hamace, precum și un duș în aer liber pentru confortul dumneavoastră.

Estate include, de asemenea, două apartamente separate. Unu, sferturi servitoarei, se află direct sub vila. Se compune din cca 400 sq. Ft. Gheretă independent, este de aproximativ 600 sq. Ft. Ambele unități au bucătărie living și dormitor.

Sunset Valley este situat perfect. Trei dintre cele mai bune plaje din Tobago sunt în termen de zece minute de la Estate. Cele mai bune dintre acestea, Bay englezesc, este pur și simplu în jos pe deal. revista de turism numit recent Bay Condé Nast Publications englez ca fiind una dintre cele mai bune plaje din lume. Bay englez este cu adevărat imagine perfectă ... carte poștală. uncrowded, nealterate, și în mod incontestabil minunat. Bay englez oferă, de asemenea, o selecție frumos de corali și pește pentru snorkeling. Castara și Parlatuvier oferă, de asemenea, scăldat excelente și sunt foarte aproape.

Unele dintre cele mai bune pasăre ceas Tobago și drumeții pot fi găsite în zona din imediata apropiere Sunset Valley. Peisajul este minunat și faunei sălbatice în și în jurul Estate este remarcabil. Alte activități, cum ar fi golf, navigație, scufundări, sau pescuit sportiv sunt o unitate rezonabilă distanță.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB